Ιστορικό

Η NEOSKAL ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της στο κλάδο κατασκευής ικριωμάτων (σκαλωσιές ) πριν από 35 χρόνια, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας σκαλωσιές μπετόν (ξυλότυπου), προσόψεως (εξωτερικής χρήσης), κερκίδες, εξέδρες εκδηλώσεων καθώς και κινητούς πύργους και πλατφόρμες.
Οι διαδικασίες παραγωγής, τα ποιοτικά υλικά, το έμπειρο προσωπικό μας και ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη και ποιοτικά άριστη γκάμα προϊόντων μας , η οποία έχει πιστοποιηθεί με βάση τις διεθνείς και Ελληνικές προδιαγραφές πιστότητας και ασφάλειας.

Ο επαγγελματισμός όλου του προσωπικού της NEOSKAL, η τήρηση των συμφωνιών και των χρονοδιαγραμμάτων συγχρόνως με την γκάμα των προϊόντων παραγωγής και εμπορίας καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας είτε είναι επαγγελματίες είτε ιδιώτες.

Κατά την πολυετή δραστηριοποίηση της εταιρίας μας έχουμε καλύψει τις ανάγκες πολύ απλών έως πολυσύνθετων τεχνικών έργων και έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες αλλά και με ιδιώτες.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και οι υπηρεσίες μας είναι εγγυημένες από την εταιρία μας.

Τόσο τα προϊόντα μας όσο και οι υπηρεσίες μας προσφέρουν ασφάλεια και εγγύηση.