Συλλεκτήρες Μπαζών

Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και αξεσουάρ οικοδομικών εργασιών είναι διαθέσιμα μέσω της NEOSKAL συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων στερέωσης ξυλότυπου, πλαίσια αλουμινίου, συστήματα αντιστήριξης , βύσματα μπετόν, εξαρτήματα καλουπώματος, χοάνες μπαζών, αποστάτες , σχοινιά, δίχτυα, εργαλεία και αναλώσιμα.

ΧΟΑΝΕΣ ΜΠΑΖΩΝ
Η NEOSKAL έχει επιλέξει και διαθέτει στους πελάτες μια σειρά συμπληρωματικών προϊόντων για την διευκόλυνση των οικοδομικών εργασιών .

Στη σειρά αυτή συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα μεταφοράς των απορριμμάτων για κάθε οικοδομική εργασία που δημιουργεί απορρίμματα , ιδιαίτερα για τις εργασίες κατεδάφισης όπου η δημιουργία μεγάλων όγκων απορριμμάτων (μπάζα) είναι αναπόφευκτη και η μεταφορά τους κοστίζει σε χρήμα και χρόνο.

Το σύστημα της NEOSKAL για την μεταφορά μπαζών κατεδάφισης από υψηλούς ορόφους σε κάδους συλλογής αποτελείται από μια σειρά πολύ ανθεκτικών πλαστικών σωλήνων οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με ειδικούς μεταλλικούς συνδέσμους οι οποίοι εγγυώνται ασφάλεια κατά την χρήση και την μεταφορά των απορριμμάτων και συγχρόνως μηδενίζουν την πιθανότητα αποσύνδεσης των σωλήνων.

Το σύστημα μεταφοράς μπαζών είτε από οικοδομικές εργασίες είτε από εργασίες κατεδάφισης προσφέρει ευκολία, ταχύτητα, ασφάλεια και χαμηλό κόστος στην αποκομιδή των απορριμμάτων (μπαζών) διευκολύνοντας κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη που πραγματοποιεί οικοδομικές εργασίες κάθε τύπου.

Συλλεκτήρες Μπαζών Μοντέλο Τεχνικά χαρακτηριστικά Μέσο βάρος Kg.
Μπουρί Διάμετρος sup. 52 cm

Διάμετρο του πάτου 39 cm

Ύψος 108 cm

Αλυσίδα 21 ράμματα DIN 763 γαλβανιζέ 6 mm

Γρήγορη αναποδιά γαλβανιζέ 64 * 45 * 5 mm

9
Χωάνη Εξοπλισμένο με δύο στόματα: ένα ορθογώνιο

για να κατεβαίνουν απευθείας τα μπάζα,και ένα ακόμα κυκλικό

στο οποίο μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε επιπλέον στήλη σωλήνων

Μεταλλική βάση